1 DAAGSE BEVALCURSUS OP ZATERDAG

In 1 zaterdag samen met je partner volledig voorbereid zijn op de bevalling en de eerste periode daarna?

Geef je dan op voor de 1 daagse bevalcursus!

Deze cursus wordt 1 x in de 6 weken gegeven in Leeuwarden.

Thema’s die zowel in theorie als praktijk voorbij komen zijn: bekken, bekkenbodem, buikspieren,omgaan met de weeën, ademhaling, dragen van je kindje, baringshoudingen, ontspanning en nog veel meer….

Programma

10.00 tot 12.00 Kennismaking, uitleg over bekkenbodem, bekken, start van de bevalling, ontsluitingsfase, geboorte van het kindje, de eerste uren met je kindje, kunstverlossing wat en hoe, bevallen in bad, bevallen op de baarkruk, wat kun je zelf doen, wat kan je partner doen, pijnbestrijding,thuisbevalling. Kortom alles wat je wil weten over de zwangerschap en bevalling. Natuurlijk is er ook ruimte voor je eigen vragen.

12.00 tot 13.00 Heerlijke lunch

13.00 tot 14.00 Praktijkgedeelte : Ademhaling, opvangen van de weeën, perstechniek, houdingen tijdens de bevalling, ontspanningsoefeningen. Rol van de partner hoe te ondersteunen.

Door je aan te melden voor de cursus ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Bij annulering 3 weken voor aanvang van de cursus betaal je 25% van het cursusbedrag. Bij annulering 2 weken voor aanvang van de cursus betaal je 50% van het cursusbedrag. Bij annulering 1 week of korter betaal je het gehele cursusbedrag. Enige uitzondering hierop is wanneer je voor aanvang van de cursus bevallen bent.

Cursus data:   

Zaterdag 20 April 2024 ( nog plek voor 1 stel ) 

Zaterdag 1 Juni 2024 ( nog plek voor 6 stellen) 

Zaterdag 20 Juli 2024 ( nog plek voor 6 stellen) 

Zaterdag 7 September 2024 ( nog plek voor 6 stellen) 

 

 

 

Locatie

De cursus wordt gegeven op een prachtige locatie in 
Techumerpleats
Molkenkelder 2 
Leeuwarden / Goutum

Navigeer

De kosten voor de gehele cursus zijn 125,- voor jullie samen,- Inclusief lunch, koffie/thee ,filmpjes en een prachtige reader.

Klik hier voor de vergoedingen per zorgverzekeraar.

Mocht je van plan zijn om in bad te bevallen dan krijg je als cursist 10% korting op de huurkosten van een professioneel bevallingsbad.

Wil je graag na de bevalling een cursus babymassage volgen of advies over het gebruik van een draagdoek?
Ook dan krijg je als cursist van de zwangerschapscursus 10% korting!

aanmelden