Ervaringen bij de Earrebare

ZwangerFit
Dankzij ZwangerFit een leuk groepje (zwangere) mama’s ontmoet. Samen sporten en ervaringen uitwisseling was erg fijn. Een mooie combi tussen praktijk en theorie. De bevalcursus sloot daar mooi op aan (met bevalpartner erbij). Naast de theorie spreek je als zwangere ook je wensen uit naar je bevalpartner. Wat heel belangrijk is voor een goede bevalervaring! Hierdoor kon Ane mijn wensen goed bewaken. Ook het samen opvangen van weeën. Achteraf zei Ane dat eigenlijk alle bevalpartners deze cursus zou moeten volgen. Er gebeurt zo veel in het lichaam van de bevallende vrouw! Uiteindelijk heb ik een mooie en krachtige bevalling gehad waar ikzelf regie heb gehouden. All fours in bad. Precies wat ik wilde! De zwangerschapsmassage kan ik ook aanbevelen. Door het gat in de tafel kun je weer even op je buik liggen en ga je in diepe ontspanning. Een ware oxytocineboost 😉 Bedankt Halberta, voor je waardevolle input deze zwangerschap en bevalling! Wij kijken uit naar de babymassage.

Wij kijken uit naar de babymassage.

Individuele zwangerschapscursus
Ik heb echt veel gehad aan je tips. Met name je opmerking over in je weeën duiken en dat je ze nodig hebt. Dus dat het beter is om de weeën de ruimte te geven i.p.v er tegenin te gaan. En ook voor mijn man was alles heel duidelijk. Hij herkende echt dat ik in mijn eigen bubbel kwam en raakte niet in paniek toen ik niet meer goed reageerde. We hebben dus beide veel aan de cursus van jou gehad. Dank daarvoor!

Wilco & Jannie

Individuele cursus 
Ik heb zeker wat aan de voorbereidingen met jou gehad tijdens de bevalling. Tijdens de persweeën wist ik eerst niet meer hoe het moest (ik blies mijn wangen op 🙂 Toen ik goed mijn adem in kon houden en naar beneden drukken dacht ik ineens aan jouw gezicht (slap, ontspannen) en had ik heel veel druk voordat ik weer een nieuwe hap lucht hoefde te nemen. Ondanks dat ik tegen de bevalling opzag, heb ik het als iets heel bijzonders ervaren!

Matijs & Foekje

Privécursus en huren bevalbad 
Halberta is twee keer bij ons thuis geweest voor een zwangerschapscursus. Beide keren waren erg leerzaam. Halberta legt het uit op een rustige manier en is persoonlijk betrokken. Ze heeft theoretische dingen verteld en de tweede keer hebben we hier mee geoefend. Ook hebben we via haar het bevalbad gehuurd en heeft ze ons geleerd hoe we de draagdoek moeten gebruiken. Door Halberta was ik goed voorbereid op de bevalling!

Arjen & Nienke

Privecursus
Wij hebben de privé cursus thuis gedaan, een cursus die je met je partner doet. Goeie ervaring met Halberta! Ze legt alles heel duidelijk en rustig uit. Fijn om even heel bewust met de zwangerschap bezig te zijn. Juist ook het samen doen met je partner gaf mij heel erg het gevoel dat we dit als ‘team’ kunnen. Dit gaf mij heel veel rust! (als ik niet weet hoe ik moet ademen/puffen, kan mijn man me helpen) Zeer zeker een aanrader!

Elien & Partner

Individuele cursus
Onlangs heb ik de individuele cursus gevolgd bij Halberta. Ik heb al een zoontje en daarom vond ik 6 avonden in groepsverband teveel en niet nodig. Wel had ik behoefte om mijn ‘kennis’ weer even op te frissen, zonder dit te doen voelde niet goed. Blij dat ik dit heb gedaan zeg! Weet weer even de fijne kneepjes van en over de bevalling. Wanneer je specifieke wensen of vragen heeft is dit ook geen probleem. Je kunt bepaalde onderwerpen zolang maken als je wilt. Als je geen eigen inbreng hebt loopt ze zelf een schema bij langs; dit werkte bij mij prima. De vragen komen vanzelf waarvan ze de antwoorden ook goed kan onderbouwen waardoor je het zelf beter onthoudt. Kortom; voor mij een hele zinvolle opfriscursus en absoluut de moeite waard!

Huren bevalbad 
Ik kwam Halberta tegen op de kraammarkt van het ziekenhuis in Drachten. Ik was zwanger van mijn derde kindje en wilde graag in bad bevallen. Ik nam daarom enige tijd later contact op me Halberta. Hoewel ik in Groningen woon was het huren van een bevalbad geen probleem. Zowel voor het ophalen als het terugbrengen was het mogelijk een afspraak in Groningen te maken! Super service! Daarnaast huur je het bad officieel voor 5 weken (3 voor en 2 na de uitgerekende datum). Maar ik beviel pas na 41 weken en 6 dagen. Gelukkig was het geen probleem om het bad 2 weken later terug te brengen. Hoewel het helaas niet gelukt is in bad te bevallen ben ik wel heel positief over de service die Halberta biedt en daarnaast verloopt de communicatie goed en snel en is Halberta erg vriendelijk en geïnteresseerd!

Emmie

Zwangerschapsmassage
Via facebook zag ik een hele goeie recensie voorbij komen van Halberta voor een zwangerschapsmassage. Ik ben nu 37 weken zwanger en natuurlijk horen daar wat klachten bij maar ik dacht ik neem het er nog even van. En wat was het heerlijk en vooral ontspannen! Ik zou het iedereen aanraden. Ook zijn na vandaag mijn rugklachten weer minder geworden dus dubbel succes!

Paulien

Tweedaagse zwangerschapscursus op zaterdag
Ik heb een zwangerschapscursus gedaan. Wat mij overhaalde was dat deze cursus op zaterdag was en twee dagen. Dit zorgde ervoor dat ik het kon doen, ivm het werk. De cursus was duidelijk en je kreeg ook een compleet antwoord op je vragen. Ik heb nu echt vertrouwen in de bevalling.

Thea

Draagconsult
Samen met mijn schoonzus een draagdoeken consult bij Halberta gevolgd. Wat hebben wij een leuke en leerzame avond gehad! Heb je interesse in draagdoeken dan is het absoluut een aanrader. Halberta neemt de tijd voor je en geeft een duidelijke uitleg over de diverse draagdoeken en manieren van dragen.

Esther & Melany

Tweedaagse zaterdagcursus
Twee zaterdagen zwangerschapscursus gehad bij halberta. De 1ste zaterdag met partner en de 2de zaterdag met alleen de dames. Ik vond de sfeer erg prettig en halberta geeft op een rustige manier alle informatie die je nodig hebt. Echt een goede voorbereiding op wat gaat komen. Zeker een aanrader voor moeders to be..

Ingrid & Partner

Babymassage 
Een ontspannen workshop babymassage gevolgd bij Halberta samen met de meiden van de zwangerschapscursus. We hebben alle basishandelingen doorgenomen en onze kroost vond het heerlijk! Mooie locatie / ruimte.

Wilma

Zwangerschapsmassage
Zojuist een heerlijke zwangerschapsmassage gehad van Halberta. Echt tot rust gekomen en een weldaad voor het lijf! Ontspanning en genieten. Door het speciale kussen voelde ik totaal geen druk op mijn buik, ook wel even fijn

Margriet

Zwangerschapscursus
Super cursus gehad en goed verzorgd terugkomdag. Helaas niet veel gehad tijdens mijn vlugge bevalling. Tips over opvangen van weeën zeker wel! Leer of lees je niet uit een boekje of internet… Cursus is daarom zeker een aanrader!

Wendy

Tweedaagse zaterdagcurus 
Wij hebben Zwangerschapscursus Uniek gevolgd. Echt ideaal: 2 zaterdagen, een klein groepje (4 zwangeren met partner) en veel praktische informatie en tips. Totaal geen zweverig gedoe! Het was precies wat wij zochten in een zwangerschapcursus en het is zelfs voor mannen prima te doen

Stephanie & partner

Zwangerschapsmassage 
Vandaag een heerlijke zwangerschapsmassage gehad. Helemaal ontspannen. Echt een aanrader!

Patricia

Tweedaagse zaterdagcursus
Erg informatief en leuke cursus. Je kan alles vragen en alle items rondom zwanger zijn, bevalling en daarna worden behandeld. Zeker een aanrader!!

Iris

Tweedaagse zaterdagcursus
Fijne 2daagse (zaterdag) cursus gehad. In een kleine groep, waardoor er veel ruimte was voor vragen en in gesprek gaan samen. Blij dat we gekozen hebben voor deze cursus!

Nelleke & Partner

Huur bevalbad 
Ik heb een Fantastische bevalling gehad in 1 van de bevalbaden van de Earrebarre, ik zou het iedereen aanbevelen !!!

Renee

1 daagse bevalcursus met partner
Wij zijn in verwachting van ons eerste kindje en vonden het beiden prettig om ons iets meer voor te bereiden (voor zover dat kan) op de bevalling. Voor mijn partner was het fijn om te weten waar hij kan ondersteunen bij deze hele happening. Voor mijzelf was het fijn dat de info die je krijgt niet alleen door mij wordt aangehoord maar ook door mijn partner en dat ik weet dat hij op de hoogte is van dezelfde informatie en wat mij/ons te wachten staat. Halberta verteld je van alles in een logische volgorde. Hierdoor onthoudt je het sneller en voel ik mij een stuk zelfverzekerder na het volgen van haar cursus. Wat ik vooral mooi vond aan de cursus is de focus op positiviteit en het zelfvertrouwen. Het geeft mij handvaten om op terug te vallen en als ik het even niet meer weet kan mijn partner te hulp schieten en hoef ik hem niet te vertellen hoe.  Al met al vind ik deze cursus een echte aanrader als je je eerste kindje verwacht!

Iris & Partner

Tweedaagse zaterdagcursus 
Het waren twee zeer informatieve dagen! De eerste dag met partner was voor hem ook erg leerzaam. En hij werd er goed bij betrokken door Halberta. Cursus was niet te lang en er werden goede tips gegeven. Kortom veel opgestoken en hopelijk klaar voor de bevalling!

Jeanet & Partner

Zwangerschapsmassage
Heerlijke zwangerschapsmassage gehad! Totaal genot en de tijd vliegt! Ik had er wel 5 uren willen liggen. Ik kom zeker nog eens terug! Ik heb de massage cadeau gehad van een heeule lieve vriendin, aanrader voor vriendinnen van zwangere vrouwen