Over mij                                                                                                                    

Verwachten jullie een kindje? En ben je op zoek naar extra ondersteuning tijdens de zwangerschap en bevalling?
Welkom bij De Earrebarre!

Earrebarre staat voor ooievaar en heeft dus een link met geboorte en baby’s. Ik richt me op alles wat er met zwangerschap, geboorte en baby’s te maken heeft.

Wie ben ik?
Mijn naam is Halberta Tuinenga woonachtig in Hurdegaryp.
Getrouwd en mem van drie jongens: Jacob , Friso en Levi. In 2001 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam als Oefentherapeut-Mensendieck. Naast algemeen oefentherapeut ben ik ook Bekkenoefentherapeut & Slaapoefentherapeut & ZwangerFit docente. Naast mijn werk voor De Earrebarre werk ik als bekkenoefentherapeut bij Memmetiid in Surhuisterveen / Drachten.

Hoe kan ik je helpen?
Ik geef zwangerschapscursussen op maat. In groepen of alleen bij je thuis. Ook voor een zwangerschapsmassage kun je bij mij terecht. Door mijn achtergrond als oefentherapeut kan ik ook helpen als je bijvoorbeeld bekken- of rugklachten hebt. En heb je al nagedacht over de mogelijkheid om in bad te bevallen? Ik verhuur bevalbaden en kan je er alles over vertellen. Heb je een huilbaby of is je baby onrustig? Dan kan ik je een draagdoek aanraden en laten zien hoe je ermee om moet gaan. Ook kan ik je leren hoe je je baby op een ontspannen en veilige manier kunt masseren. Kortom, ik ben breed inzetbaar en stem alles af op jouw wensen en behoeften.

Positief de bevalling in
Het belangrijkste vind ik dat je positief de bevalling in gaat. Ik geef zwangerschapscursussen privé of in groepen. Ik merk dat steeds meer aanstaande ouders het fijn vinden dat ik bij hen thuis kom voor bijvoorbeeld een zwangerschapscursus of babymassage. Daarvoor ben ik bereid de hele provincie door te rijden.
De zwangerschapscursussen die ik geef zijn niet meer te vergelijken met de ouderwetse pufcursussen. Het is zelfs mogelijk om in Leeuwarden een cursus in 1 zaterdag te volgen.

Ik heet je welkom bij De Earrebarre

Welkom bij mij……