Draagdoekadvies_1120Draagdoekadvies

Bij De Earrebarre kun je een afspraak maken voor een draagconsult.

Waarom zou een draagconsult nuttig voor jou kunnen zijn?

bullet_Ooievaar_roze Je wilt advies over de aankoop van een draagdoek of ergonomische drager.

bullet_Ooievaar_roze Je wilt advies over hoe je je baby, peuter of kleuter op een veilige en verantwoorde manier kunt dragen in een draagdoek of ergonomische drager.

bullet_Ooievaar_roze Je hebt al een draagdoek en al wat ervaring met knopen maar je wilt nog specifiek advies over bijvoorbeeld  heupdragen of rugdragen.

De voordelen van dragen in een draagdoek of ergonomische drager:

bullet_Ooievaar_roze Dragen is goed voor je kindje, het geeft rust en het is goed voor de lichamelijke ontwikkeling. Het draagt bij aan o.a. een optimale heupontwikkeling.

bullet_Ooievaar_roze Het kan ondersteuning bieden bij onrustige kindjes met bijvoorbeeld darmkrampjes of kindjes die veel huilen. Ook  baby’s met reflux vinden het prettig rechtop gedragen te worden.

bullet_Ooievaar_rozeHet dragen met een draagdoek is heel praktisch, je hebt je handen vrij voor bijvoorbeeld oudere kinderen of de boodschappenkar. En geen gesjouw met maxi-cosi of kinderwagen.

Onlangs heb ik de opleiding draagadvies voor kinderfysiotherapeuten gevolgd bij zorgdragen opleidingen. Mocht je een specifieke vraag hebben over dragen met een specifieke zorgvraag dan kun je ook bij mij terecht.

Een consult kan bij mij op locatie of bij jouw thuis plaatsvinden. De kosten zijn 50 euro voor anderhalf uur.

 

knop_groen_aanmelden